Τετάρτη, Νοέμβριος 30, 2022
 • Ανακαίνιση κουζίνας

  Η οργάνωση κατασκευαστικών έργων απαιτεί εμπειρία. Ο αντικειμενικός σκοπός είναι να εκτελεστεί το έργο εντός χρονοδιαγράμματος και προδιαγραφών, χωρίς την παραμικρή ατέλεια, και χωρίς την άσκοπη και απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη.

  ΚΟΡΤΣΙΔΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ

 • Εργασίες Συντήρησης Κτιρίων

  Η Κορτσιδάκης Κατασκευαστική διαθέτει κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό και σε συντηρήσεις πάσης φύσεως. Είτε σας προέκυψε κάποια έκτακτη βλάβη, είτε επιθυμείτε να γίνονται συγκεκριμένες συντηρήσεις σε τακτικά χρονικά διαστήματα, μπορούμε να βοηθήσουμε.
 • Ανακαινίσεις

  Από ένα σχέδιο, μια ιδέα, αναλαμβάνουμε να κάνουμε το χώρο σας όπως τον φαντάζεστε. Όλα είναι δυνατά, όταν συνεργάζεται η δημιουργικότητα με ένα άρτιο τεχνικό επιτελείο. Τηλεφωνήστε μας για να κάνουμε μια πρώτη ανάλυση των απαιτήσεών σας.
 • 1
 • 2
 • 3

Ανακαίνιση σε τριάρι  διαμέρισμα 10.200€.

Αποξήλωση της παλιάς πόρτας εισόδου και τοποθέτηση καινούργιας πόρτας ασφαλείας με διπλή θωράκιση 18 σημεία κλειδώματος περιμετρικά, μηχανισμό ελεγχόμενου ανοίγματος ή λειτουργία σύρτη, κλειδαριά ασφαλείας CISA. Αυτόματος ρυθμιζόμενος ανεμοφράκτης, προστατευτικό κυλίνδρου ατσάλινο, κύλινδρος ασφαλείας CISA σε πέντε διαθέσιμα χρώματα wenge δρυς κερασιά καρυδιά και γκρι καρυδιά.

Αποξήλωση των παλιών εσωτερικών πορτών και τοποθέτηση καινούργιων πορτών   laminate με κάσσα από PLAKAZ σε τετράγωνη ή οβάλ όψη με πόμολα και κλειδαριά 3 τεμάχια.

Αποξήλωση της παλιάς κουζίνας και τοποθέτηση νέας μέχρι 8 μέτρα με βακελίτη η ακρυλικό ντουλάπι  Με ανθυγρό πάγκο 4cm με πόμολα επιλογής Με κάδο σκουπιδιών ενσωματωμένο στο πορτάκι και με ανοξείδωτο κάλυμμα στην βάση του ντουλαπιού. Με  μηχανισμούς φρένου, νεροχύτη ανοξείδωτο, μπαταρία GROHE, μοντέρνα  ευρωπαϊκά πλακίδια και αποροφητήρα καμινάδα  χρώματος inox.

Αποξήλωση των παλιών ειδών υγιεινής και πλακιδίων του λουτρού σας  και τοποθέτηση μοντέρνο πλακάκι  ευρωπαϊκής  προέλευσης άσπρης πάστας σε πολλές επιλογές με διαστάσεις 25 χ 40 cm με μπανιέρα ακρυλική μάρκας JACCUZI  ή ντουζιέρα80χ80 η 90χ90 με καμπίνα από κρύσταλλο. Αξεσουάρ μπάνιου μοντέρνα ορειχάλκινα με 15 έτη εγγύηση, μπαταρίες  GROHE  για τον νιπτήρα και την μπανιέρα η την ντουζιέρα. Επίσης έπιπλο μπάνιου 75 η 90 cm με μοντέρνο τετράγωνο νιπτήρα με καθρέπτη και λεκάνη της IDEAL STANDARD.

Τοποθέτηση δαπέδου άριστης ποιότητας  (laminate) σε πολλές χρωματικές επιλογές.

Τρίψιμο και σπατουλάρισμα όπου χρειάζεται και βάψιμο όλων των εσωτερικών χώρων  με επιλογή της απόχρωσης μέχρι τρία χρώματα.

Ανακαίνιση κουζίνας 2.500€

Αφορά κουζίνα με ντουλάπια έως 6 μέτρα.

Περιλαμβάνει:

α. Αποξήλωση της παλιάς κουζίνας και τοποθέτηση νέας μέχρι 6 μέτρα με πορτάκια βακελίτη σε πολλές διαφορετικές χρωματικές επιλογές.

Β. Ανθυγρό πάγκο 4cm

Γ. Πόμολα inox μεταξύ πολλών επιλογών.

Δ. Με κάδο σκουπιδιών ενσωματωμένο στο πορτάκι

Ε. Με ανοξείδωτο κάλυμμα στην βάση του ντουλαπιού.

Στ. Με μηχανισμούς φρένου στα πορτάκια.

Ζ.  Νεροχύτη ανοξείδωτο, μπαταρία GROHE

Η.  μοντέρνα  ευρωπαϊκά πλακίδια

Θ. Απορροφητήρα καμινάδα  χρώματος inox.

Ανακαίνιση σε δυάρι  διαμέρισμα 8500€.

Αποξήλωση της παλιάς πόρτας εισόδου και τοποθέτηση καινούργιας πόρτας ασφαλείας με διπλή θωράκιση 18 σημεία κλειδώματος περιμετρικά, μηχανισμό ελεγχόμενου ανοίγματος ή λειτουργία σύρτη, κλειδαριά ασφαλείας CISA GEAR Αυτόματος ρυθμιζόμενος ανεμοφράκτης, προστατευτικό κυλίνδρου defender ατσάλινο, κύλινδρος ασφαλείας CISA με σετ επενδύσεων με επένδυση ΙΝΟΧ σε πέντε διαθέσιμα χρώματα wenge δρυς κερασιά καρυδιά και γκρι καρυδιά.

Αποξήλωση των παλιών εσωτερικών πορτών και τοποθέτηση καινούργιων πορτών laminate με κάσσα από PLAKAZ σε τετράγωνη ή οβάλ όψη με πόμολα και κλειδαριά 2 τεμάχια.

Αποξήλωση της παλιάς κουζίνας και τοποθέτηση νέας μέχρι 6 μέτρα με βακελίτη η ακρυλικό ντουλάπι  Με ανθυγρό πάγκο 4cm με πόμολα επιλογής Με κάδο σκουπιδιών ενσωματωμένο στο πορτάκι και με ανοξείδωτο κάλυμμα στην βάση του ντουλαπιού. Με μηχανισμούς φρένου, νεροχύτη ανοξείδωτο, μπαταρία GROHE, μοντέρνα  ευρωπαϊκά πλακίδια και αποροφητήρα καμινάδα  χρώματος inox.

Αποξήλωση των παλιών ειδών υγιεινής και πλακιδίων του λουτρού σας και τοποθέτηση μοντέρνο πλακάκι  ευρωπαϊκής  προέλευσης άσπρης πάστας σε πολλές επιλογές με διαστάσεις  25 χ 40 cm με μπανιέρα ακρυλική ή ντουζιέρα 80χ80 η 90χ90 με καμπίνα από κρύσταλλο. Αξεσουάρ μπάνιου μοντέρνα ορειχάλκινα με 15 έτη εγγύηση, μπαταρίες GROHE για τον νιπτήρα και την μπανιέρα η την ντουζιέρα. Επίσης έπιπλο μπάνιου 75 η 90 cm με μοντέρνο τετράγωνο νιπτήρα με καθρέπτη και λεκάνη της IDEAL STANDARD.

   √   Τοποθέτηση δαπέδου άριστης ποιότητας  (laminate) σε πολλές χρωματικές επιλογές.

   √   Τρίψιμο και σπατουλάρισμα όπου χρειάζεται και βάψιμο όλων των εσωτερικών χώρων  με επιλογή της απόχρωσης μέχρι τρία χρώματα.

Ανακαίνιση μπάνιου

 1. Ανακαίνιση μπάνιου  1800.00

Αφορά μπάνιο με συνολική επιφάνεια πλακιδίων έως 20μ2.

Περιλαμβάνει:

Α. Αποξήλωση παλαιών πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Β. Προμήθεια νέων πλακιδίων και υλικών συγκόλλησης από επώνυμο συνεργαζόμενο προμηθευτή μας.

Γ. προμήθεια ενός νιπτήρα με έπιπλο, μιας λεκάνης με καζανάκι, μιας μπανιέρας ή ντουζιέρας και μπαταρίες για τα ποιο πάνω είδη.

Δ. τοποθέτηση πλακιδίων και ειδών υγιεινής.